Meer weten over interieuradvies en interieurontwerp van By Thimble?

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen: bel of mail me even. Ik help je graag om jouw droominterieur te realiseren.

Contact opnemen

Online advies

Ja, het kan: online interieuradvies. Voor het inrichten van je woonkamer. Of voor het bepalen van een andere kleur in je kantoor. Bijvoorbeeld. Stuur me wat foto’s van de ruimte die je (opnieuw) wilt inrichten en omschrijf je woonwens of kantoordroom. Na telefonisch contact ontvang je een gedetailleerd advies, een schets, uitgebreide informatie en een moodboard. Je ontvangt handige tips waarmee je de wensen voor de inrichting van de kamer zelf kunt realiseren.

Interieuradvies aan huis

Je huis. Je kantoor. Ik kom graag langs (gedurende drie uur) om de ruimte die je wilt (laten) inrichten te bekijken. Of het nu om het inrichten van je kantoor of om het inrichten van je woonkamer gaat. Ik kan je ter plekke van een advies voor het (opnieuw) inrichten van je huis of kantoor voorzien. En van handige tips waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Met verschillende kleuren, materialen en producten creëer je dan één sfeer, waarin jij je prettig voelt.

Interieurontwerp & advies op maat

Elk interieuradvies is uniek. Een interieuradvies aan huis ook. Maar we kunnen nog een stapje verdergaan met een nader uitgewerkt interieuradvies en interieurontwerp. Elk interieuradvies begint bij een persoonlijk gesprek, waarin je me meeneemt in je droominterieur en waarin je je wensen kenbaar maakt. Ik kom het liefst bij je langs, omdat ik dan ter plekke meteen wat foto’s kan maken. Daarmee ga ik later aan de slag om een interieuradvies op maat te maken. Je ontvangt al snel wat sfeerborden, waarmee je kennismaakt met de verschillende mogelijke stijlen en woonsferen die perfect bij de ruimte zouden passen. Goedgekeurd? Dan kom ik het interieurontwerp persoonlijk presenteren. Daarbij ontvang je een inspirerend LOOKazine . Waarin de sfeer, de materialen het ontwerp en eventuele 3-d beelden zijn verwerkt.

Persoonlijk shopadvies

Huis opnieuw inrichten? Of een nieuwe uitstraling door nieuwe accessoires? Ik help je graag met een persoonlijk shopadvies. Welke stijl past bij jou en je huis? En waar kun je dan het beste je nieuwe meubels en accessoires aanschaffen? We maken er een geslaagde shopsessie van! (Een persoonlijk shopadvies is goed te combineren met anderen diensten, zoals het interieuradvies aan huis.)

Ontwerprealisatie

Met een interieurontwerp kun je zelf aan de slag. Maar ik kan het ontwerp ook voor je realiseren. Precies zoals het bedoeld is. En exact aansluitend op jouw woonwensen.

Kinderkameradvies

Kinderen hebben een inspirerende, uitdagende kamer nodig. Dat helpt hen bij hun ontwikkeling. Ik help je graag om die kamer voor je kind te maken. Met een advies voor de inrichting ervan: van behang tot meubel en van verlichting tot tapijt. Misschien is een thema een leuk idee? Je kind zal slapen in een prachtige kamer. Met een uitdagende inrichting.