Dit ben ik

Interieurstylist gezocht? By Thimble!

Ik ben Lieke. Ik ben mama, vrouw, dochter, zus, vriendin en interieurstylist. De drijvende kracht achter By Thimble. En ik maak graag dromen waar.

Mijn interieur weerspiegelt mijn persoonlijkheid. En dat is meteen mijn missie: ik wil dat jouw inrichting ook echt van jou is. Of dat nu in je huis is, waar je graag tot rust komt. Of op kantoor, waar je zo efficiënt mogelijk wilt werken.
In een inspirerende omgeving.

Kleur, materiaal, mode. Het zijn allemaal dingen die me met de paplepel zijn ingegoten. Door mijn moeder. De creativiteit heb ik van mijn vader. Hij leerde me tekenen.

Uiteraard heb ik een mooie vakopleiding gevolgd: Nimeto en Artemis. Maar het echte vak leerde ik pas in de praktijk, toen ik veel werkervaring opdeed. Ik leerde mensen kennen. En prikkelen. Ik gaf les, zette een adviesteam op, maakte veel interieuradviezen en werkte bij verschillende toonaangevende bedrijven. Totdat ik er klaar voor was: mijn eigen interieurstudio, By Thimble.

Ik sta graag dicht bij mensen om zo hun mooiste woondromen waar te kunnen maken. Laat jij mij m’n vingerafdruk achterlaten in jouw interieur?

Met inspirerende groet,

Lieke