Monthly Blog

Ik word graag geïnspireerd! Jij ook? Elke maand komt een andere blogger (al dan niet uit de woonwereld) ons inspireren. Hier. Op deze pagina. Creatieve mensen die mij kunnen raken met een van hun ideeën. En jou hopelijk ook!

Bedhuisjes!13-11-2015

Fun, Sleep and Play!

Bedhuisje is een kinder-meubellijn met als basis een huisje dat je op verschillende manieren kunt toepassen.

nl_NL_150360_full

Het huisje kan met je kinderen meegroeien, stimuleert de fantasie, zorgt voor uren speelplezier en vooral ook een lekker slaapplekje!

Het huisje is te gebruiken als ombouw voor een wieg, ledikant, als hoofdeinde voor het bed en tevens is er een combi te maken met een box, bureautje, een ladekast en kledingrekje en ook is er een bijpassende commode verkrijgbaar.

full32163756_a   full33777341_a   bedhuisje inspiratie 1

De meubels waarmee je het huisje kunt combineren staan allemaal op stoere industriële wielen waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen zodat je kindje vervolgens lekker kan spelen in het huisje.

Je kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren en naast dat alles onderling te combineren is, kan je het huisje ook gebruiken bij een standaard, bed, wieg, ledikant of box.

Het is heel bijzonder hoe het gegaan is van idee naar werkelijkheid, met inmiddels meer dan 20 verkooppunten in Nederland en sinds kort ook in België en Frankrijk!

nl_NL_182800_full - kopie    nl_NL_182800_full

Op dit moment zijn we volop nieuwe Bedhuisje producten aan het ontwikkelen en komen er twee nieuwe kleuren bij!

Photo Credits: www.bedhuisje.nl

¡Inside Outside!19-05-2015

De zomer begint er eindelijk aan te komen! Lange avonden, zon dus tijd om het buitenleven weer op te pakken. De laatste maanden waren we al druk met groen in huis halen: na alle cactussen en vetplanten doen varens en vingerplanten hun intrede om binnen een echte Urban Jungle te maken.

Deze foto met veel botanisch groen inspireerde me voor dit gastblog: wat naast al het groen is een mooi rieten of houten bankje een must have deze zomer!

bythimble-botnaischetuin

foto: VT Wonen Bezoek VT Wonen

Via Instagram kwam ik op het spoor van drie, leuke betaalbare bankjes:

 1. Bankje van stoere houten planken van KarweiIMG_3169
  Foto miss Jettle (met bomen behang)
  Bekijk op InstaGram
 2. Bankje van XenosIMG_3171
  Foto CSol_2012 (met witte fles en quotes)
  Bekijk op InstaGram
 3. Prachtig bankje van WoodLisanne-van-de-Klift-Wood-Penn-houten-bankje-2b
  op de website van Fonq
  Bekijk op InstaGram

 

Leuke Moodboards

Leuk om het bankje te stylen met wat mooie planten en een gezellige lantaarn.
Nog meer binnen – buiten gevoel krijg ik van deze leuke prints en kussens:

bythimble-moodboard-vliegbythimble-moodboard-vlieg01

Mood board 1Foto 1 VT Wonen waxinelichthouder vliegFoto 2 Poster VaarnFoto 3 Blad & Kever KussensFoto 4 Press images Hagedorn

Foto 5 Decoratiebord Kever

Moodboard 2Foto 1 VT Wonen Waxinelichthouder vaarnFoto 2 Poster HagedornFoto 3 Blad Kever & kussensFoto 4 Shop monstera poster

Foto 5 Decoratiedoek kever

En is het wat minder mooi weer, dan haal je het bankje met al het moois gezellig naar binnen om van je eigen Urban Jungle te genieten. Vakantiegevoel in huis, wie wil dat nou niet?

¡Enjoy a happy Springtime!

Paas tafelstyling fresh-romantic & ibiza style!17-03-2015

Ja het het dan eindelijk zover, het mooiste seizoen van het jaar breekt weer aan. Het seizoen van nieuw leven en energie. Met het frisse groen van het jonge blad en de bloesems die je ziet en ruikt, het vrolijke gefluit van de vogels. Het meest geniet ik van de eerste warme zonnestralen op mijn huid zodat het net lijkt of je smelt, heerlijk! En de extra vrije dagen in dit seizoen doen het ook altijd goed ; ) met pasen in het vooruitzicht geef ik jullie graag inspiratie om je tafel op z’n paasbest te krijgen met simpele zelfmakers.

Tafelstyling fresh-romantic

De basis heb ik hier rustig gehouden en de combinatie van het frisse groen en het gipskruid maakt het fris en lief. De craftkaarten heb ik verknipt tot het formaat wat ik zocht. Met een krijtstift heb ik de naam geschreven en wat je niet ziet maar wel leuk is dat ik met een goudmarker de buitenlijnen van de naam langs ben gegaan zodat het net een andere touch krijgt en het matcht goed met het gouden lepeltje. Een klein boeketje werkt altijd goed bij je servet en zo verkrijg je door minimale middelen een groots resultaat.

Het ei-meisje met gipskruidkransje was een idee wat ik op pinterest zag en waar ik direct verliefd op was. Het gezichtje heb ik weer met de goudmarker getekend. Zo komen alle elementen weer terug zodat het toch rustig blijft. Het eivaasje is erg gemakkelijk om te maken en super leuk om in bloesemtakken te hangen. Je kookt het ei en snijd het ‘kopje’ eraf en haalt het ei eruit. Met een cocktailprikker prik je er voorzichtig gaatjes in het haalt er een touwtje of ijzerdraadje doorheen. Je knoopt het aan de binnenkant, je vult het met een beetje water en het is klaar om te vullen. Ook leuk om een stel eierdopjes met deze eitjes te vullen en als vaasje op tafel te zetten.

Tafelstyling Ibiza style!

Het 2e sfeertje is geïnspireerd op de temporary ibiza tattoos. De basis heb ik weer wit gehouden zodat het goud en zilver er lekker uit kan springen.

Ook hier ben ik weer aan de slag gegaan met de gouden marker en de krijtstift. Door het lichtval en de combi van krijt en goud geeft dat een heel feestelijk en zomers effect. Wat je ook nog net ziet is een veer die ik van een wit servet geknipt heb. Je knipt eerst de vorm van de veer uit het servet en dan knip je aan beide zijden kleine knipjes zodat je het gevoel krijgt van een veer.

Het macramé is helemaal van nu en past heel goed bij het ibiza stijltje en is erg gaaf om in een mooie tak te hangen. Hier in het kort een omschrijving hoe makkelijk het is. Je knipt 8 gelijke delen van touw/ draad/ wol naar keuze. Je knoopt eerst alle touwtjes aan elkaar zodat dat het de grote knoop aan de onderkant wordt en knoop dan 2 touwtjes aan elkaar zodat je 4 setjes krijgt daarna knoop je van ieder setje 1 touwtje met het touwtje van het andere setje (zie foto 1) deze handeling herhaal je net zo vaak als je ei groot is. Je knoopt het rest touw aan elkaar en je macramé eihanger is klaar om op te hangen. Hou je van kleur dan zou je bij beide sfeertjes een kleuraccent toe kunnen voegen dmv het gebruik van gekleurde bloemen of servet. En als je het touw vervangt door gekleurd wol of bakkerstouw dan krijg je direct een ander effect. Ga lekker aan de slag en geniet van je mooi gedekte tafel en makkkelijke zelfmakers.

(krijtstift-hobbywinkel, craftkaarten-action, goud en zilver marker-hema, henneptouw-karwei, goud lepeltje-xenos)

Lieve Celesta bedankt voor deze geweldige Blog post en heerlijke inspiratie!

Photo credits: www.withlovecelesta.nl

 

Rotan mag weer!10-02-2015

Eén van de eerste rotanstoelen werden gemaakt in de jaren zestig, maar eigenlijk is rotan nooit echt uit het interieurbeeld verdwenen. Zeg nou eerlijk, wie heeft er geen herinnering aan een rotanstoel?

Maar rotan mag weer, het geeft dat zachte en warme accent aan je interieur, vooral in een industrieel interieur brengt het een gezellige sfeer! De rotanstoel is niet meer het enige item dat te verkrijgen is; je kunt ook kiezen voor een bankje, lamp, kussen of geverfd rotan. Kies voor één item zodat het geheel toch stoer blijft en stijl bijvoorbeeld een stoel af met een hip kussen of gebreide deken!

Shoptips.rotanaccessoires

 1. Hanglamp Bekijk hier € 699,00
 2. Hanglamp Bekijk hier € 409,00
 3. Kussens Bekijk hier € 17,95
 4. Mandenset Bekijk hier € 149,95
 5. Placemat Bekijk hier € 12,95
 6. Kussens Bekijk hier € 17,95

Shoptips.rotanmeubels

 1. Salontafel hier €299,00
 2. Hangstoel hier €199,95
 3. Loungestoel hier €199,00
 4. Loungestoel hier €369,95
 5. Bankje hier €199,00
 6. Egg Chair hier €379,00
 7. Barkruk hier €199,00
 8. Eetkamerstoel hier €199,00
 9. Eetkamerstoel hier €149,95

Het nieuwe jaar is aangebroken!06-01-2015

In december is het heerlijk om je huis knus te maken met kerstdecoraties en wellicht had je ook een boom staan. Het heeft wel iets zo’n heerlijk ruikende boom in je huis. Om het ‘groene’ gevoel toch een beetje vast te houden in januari, deel ik op deze Monthy Blog inspiratie rondom de trend ‘Urban Jungle’.

Bij de trend ‘Urban Jungle’ staat het naar binnenhalen van planten in je interieur centraal. ‘Urban’ staat voor stads omdat mensen in de stad vaak geen tuin hebben. Jungle refereert naar veel, heel veel groen. Bij een trend is het belangrijk dat je goed kijkt wat goed voor jou voelt. Je kan een trend geheel overnemen maar veel leuker is om het toe te passen op een manier die echt bij jou en je huis past. Ik heb zelf helemaal geen groene vingers, maar ik ben echt verliefd geworden op succulents ofwel vetplantjes. Mooie vergrijsde tinten of juist heldergroene blaadjes. Het fijne aan een vetplantje is dat deze best lang zonder water kan…helemaal niet erg als je het een keer vergeet. Ook mini cactusjes en bloembollen zijn favoriet bij ons thuis. Als je ze samen in een groepje zet zijn ze best ‘Jungle-like’. Vind je het ook leuk om te experimenteren met groen in huis? Voor deze blog verzamelde ik een aantal subtiele hints naar groen in je interieur. Be Inspired!

Gallerij

Foto 1: Suus Loves http://www.suusloves.blogspot.nl/

Foto 2: Vanessa Barendregt, http://instagram.com/vanessabarendregt

Foto 3: Suus Loves http://www.suusloves.blogspot.nl/

Foto 4: Elena van blog Facing North with Gracia, http://facingnorthwithgracia.blogspot.fr/2014/09/urban-jungle-blogger-my-green-workspace.html

Foto 5: Riikka van blog Weekdaycarnival http://weekdaycarnival.blogspot.com.ar/

Foto 6: Nurin-Kurin blog http://nurin-kurin.blogspot.nl/2014/03/monday-morning.html

Foto 7: Suus Loves, http://www.suusloves.blogspot.nl/

Foto 8: Suus Loves http://www.suusloves.blogspot.nl/