Particulier, interieuradvies Rhenen

Interieuradvies & persoonlijk shopadvies

Opdracht:

De woonwens van de klant was eenheid, gezelligheid, warmte en een heerlijk thuis te creëren.

Dit was een super leuke opdracht want dit appartement staat op een geweldige locatie met uitzicht over het water.

Het leuke was dat de klant ook echt open stond voor kleur maar dan wel in mooie ton sur ton kleuren.

 

Wat heeft By Thimble gedaan:

Naast de mooie 3d beelden en een indelingsplan om de haard heen, heb ik voor deze klant een kleuren pallet gemaakt. Door middel van stofstalen en de juiste materialen bij elkaar te leggen konden zij zich goed inleven.

Ook ben ik betrokken geweest bij de aankoop van de juiste meubelen en zijn we samen met het lichtplan wat ik voor de klant maakte gaan shoppen.

Binnenkort ga ik langs om het geheel te bewonderen en plaats ik uiteraard foto’s van dit mooie appartement op de website.

Begin 2014 zijn we aan de gang gegaan met de inrichting van ons huis. Het toeval was dat we tijdens het shoppen bij een meubelboulevard Lieke naar ons toe kwam. Zij heeft ons die dag heel leuk geholpen. Bij vervolg afspraken luisterde Lieke heel goed naar onze wensen. We waren er dan ook snel uit. Daarnaast ook nog een keer samen wezen winkelen om het interieur aan te kleden. Het resultaat is fantastisch! Iedereen die we ontvangen vindt het warm en sfeervol. Dit is precies wat we wilden. Dank je wel Lieke en heel veel succes naar de toekomst!Marijke & Eef
Overzicht Volgende