Stappenplan interieur tekenen

Op weg naar jouw interieur. Die weg kent een aantal veel bepalende stappen, die het eindresultaat inkleuren. Op basis van jouw verwachtingen en wensen volgen we samen een stappenplan. Met het stappenplan creëren we een ruimte waarin je je direct lekker voelt. Thuis of op kantoor.

Stappenplan interieur schetsen en realiseren

  1. Een gesprek waarin je je woonwensen kenbaar maakt. En waarin ik jou een beetje leer kennen. Laat me weten welke kleuren je mooi vindt, of je van strakke lijnen houdt en van welke houtsoort jij blij wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek laat je me ook je huis, kantoor of andere ruimte zien. Ik maak daar direct wat foto’s van. Zo weet ik precies voor wat en voor wie ik een advies en/of ontwerp maak.
  2. Naar aanleiding van het gesprek ontvang je een offerte op maat en een gespecificeerd plan van aanpak voor het creëren van jouw nieuwe interieur.
  3. Als we het helemaal eens zijn over de weg die we gaan volgen, ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik zal je nieuwe interieur schetsen en/of uitwerken in 3D-beelden.
  4. Het interieurontwerp presenteer ik bij jou thuis of op jullie kantoor.
  5. Als je wilt, realiseer ik het interieuradvies. Alle meubels, materialen en accessoires zoek ik bij elkaar. Het resultaat zal verbluffend veel op de eerder ontvangen schets voor het interieur lijken. Dat ontwerp dat je zo mooi vond, wordt dan werkelijkheid.
  6. Interieurontwerp met 3D-beelden

Om je een zo mooi mogelijk beeld van je nieuwe interieur te geven, werk ik graag met 3D-beelden. Deze ontwerp ik op de computer en je krijgt ze digitaal te zien. Met 3D-beelden kun je helemaal in je nieuwe interieur duiken.

Meer weten over mijn manier van werken?

Een interieuradvies is maatwerk. Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat ik precies voor jou of jullie bedrijf kan betekenen. Ik denk graag even met je mee. Bellen of mailen kan altijd.