Een half jaar hebben we nauw samengewerkt met dit hele leuke gezin!

Line

Dit jonge gezin verhuisde vanuit een klein appartement uit Utrecht naar een prachtig huis in Bilthoven. Ze hadden geen idee waar te beginnen en wij mochten het huis van A tot Z inrichten. Slaapkamers badkamers, woonkamer en speelkamer voor de kids. Doormiddel van moodboards, materiaalplannen en 3D beelden, hebben we van het gehele huis een perfect thuis laten maken. De plattegrond beneden hebben wij opnieuw ingedeeld, omdat er een uitbouw kwam. In de erker hebben wij een speelkamer voor de jonge kindjes gemaakt.

Onze keuze voor by Thimble was een gemakkelijke: we waren al helemaal weg van de portfolio. We hebben gelukkig helemaal geen spijt gehad van onze keuze. In een efficiënt proces voelden Lieke en Maartje onze smaak haarfijn aan en wisten ze in een paar iteraties tot een prachtig ontwerp te komen. Samen een middagje naar de meubelboulevard was genoeg voor de finishing touches. Dit bespaarde ons vele weekenden waarin we zelf winkels hadden moeten afstruinen, waarbij we vast meubels hadden uitgezocht die niet goed samen gaan. Daar is nu geen sprake van.

We krijgen nog vrijwel wekelijks complimenten over ons interieur, dat tot in de puntjes één geheel vormt en met onze jaren ’30 woning versmelt, terwijl het wel helemaal onze eigen smaak is.